مواد بازیافتی به کمک المپیک توکیو می آیند

به‌گفته برگزارکنندگان المپیک سال 2020 توکیو در ژاپن، تمامی مدال‌های مسابقات المپیک و پارالمپیک از مواد بازیافتی الکترونیکی خواهد بود.
مدال‌های المپیک 2020

اگر تیزر تبلیغاتی ژاپن را برای بازی‌های المپیک 2020 در توکیو دیده باشید، حتما متوجه شده‌اید که این کشور می‌خواهد از نمادهای فرهنگی عامه‌پسند استفاده کند. همچنین، توکیو قصد دارد از فرصت المپیک استفاده کند تا پیامی درباره‌ پایداری و حفاظت از محیط زیست ارائه دهد. در این مقاله از مجله دلتا اقدام منحصر‌به‌فرد ژاپن، برای آماده‌سازی مدال‌های المپیک 2020 به شما معرفی می‌شود.

استفاده از بازیافت‌های الکترونیکی در المپیک 2020

این‌ طور که پیدا است، برنامه‌ریزان المپیک 2020 به فکر این هستند که تجهیزات الکترونیکی را بازیافت کنند تا مدال‌های طلا، نقره و برنز بازی‌های تابستانی بعدی را بسازند.

ایده‌ آن‌ها خیلی ساده است. برنامه‌ریزان به‌ جای اینکه از شرکت‌های معدن‌کاری بخواهند که فلزات ارزشمند و گرانبها را برای المپیک توکیو اهدا کنند، معتقدند که می‌توانند به اندازه‌ کافی، طلا، نقره و مس را از معدن شهری (بازیافت وسایل الکترونیکی) ژاپن تهیه کنند.

مدال‌های المپیک 2020

متاسفانه جمع‌آوری مقدار کافی از این مواد خام ممکن است مشکل باشد. با اینکه بازیافت وسایل الکترونیکی در ژاپن هر ساله بیش از میزان مورد نیاز جوایز المپیک تولید می‌شود. اما اکثر این مواد، برای ساخت لوازم الکترونیکی دیگر به کار می‌روند.

با اینکه این پروژه از سال 2017 میلادی و با جمع‌آوری وسایل از کار افتاده الکترونیکی که شامل گوشی‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌های از کار افتاده است، آغاز شده. ولی کمیته برنامه‌ریزی المپیک، همچنان از شرکت‌ها می‌خواهد تا ایده‌هایی برای جمع‌آوری مقدار بیشتر لوازم الکترونیکی بازیافتی، مطرح کنند.

این کشور، بازیافت وسایل الکترونیکی را به عنوان روشی معرفی می‌کند که به شهروندان عادی اجازه می‌دهد در بازی‌ها نقش داشته باشند.

براساس اعلام برگزارکنندگان، وسایل الکترونیکی لازم، برای ساختن مدال‌های برنز بطور کامل جمع‌آوری شده و مواد لازم برای ساخت 90 درصد مدال‌های طلا و 85 درصد مدال‌های نقره نیز جمع شده است.

قرار است از مدال‌های المپیک 2020 توکیو تا پایان تابستان امسال رونمایی شود.

پیشنهاد مطالعه: مطلب کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌های سفر بدون نیاز به اینترنت! را بخوانید.